Nakládaný hermelín

Kategorie: Ostatní

Autor:

Suroviny

Porce: 3 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Určen pro: Vegetariáni

Způsob přípravy: Zavařování

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hermelíny rozkrojíme na dvě půlky nebo rozkrájíme na kostky či trojúhelníčky. Narovnáme do sklenice a prokládáme kolečky cibule, nakrájeného česneku na tenké plátky, feferonkami, bobkovým listem a prosypeme kuličkami koření. V případě rozkrojení hermelínu na dvě půlky můžeme vnitřní strany namazat prolisovaným česnekem a opět spojit k sobě. Na závěr do sklenice nalijeme olej, tak aby byly hermelíny pěkně potopené, zavřeme a necháme 3-7 dní

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist