Hermelín v bramborákovém těstě

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Večeře

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory nastrouháme na hrubém struhadle a vymačkáme z nich vodu, přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku, mléko a prolisovaný česnek a vše promícháme. Poté dle potřeby přidáme hladkou mouku.

Hermelín podélně rozkrojíme na 2 půlky. Rozpálíme pánev s olejem a do něj vlijeme trochu těsta do kterého vmáčkneme půlku hermelínu a poté na hermelín vlijeme další těsto. abychom hermelín v těstě obalili. Smažíme na středním plameni na vyšší vrstvě oleje dozlatova.

Podáváme s míchaným zeleninovým nebo zelným salátem.

Diskuze

velmi chutné :)

Reagovat

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist