Jarní salát

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Brambory důkladně umyjeme, uvaříme doměkka v osolené vodě a necháme vychladnout. Ředkvičky očistíme a osušíme. Cibuli oloupeme a na jemno nasekáme. Polníček dáme do cedníku, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Pak odřízneme stonky, aby nám zbyly jednotlivé lístečky. Vychladlé brambory nakrájíme na osminky a ředkvičku na tenké plátky.
2. Zálivku připravíme z majonézy, plnotučné hořčice, olivového oleje, špetky bílého pepře a soli- vidličkou vše rozšleháme dohladka.
3. Do velké mísy dáme brambory, ředkvičky a cibuli, podle chuti osolíme a vše lehce promícháme. Pak teprve přilijeme zálivku a znovu promícháme. Nakonec přidáme polníčkové lístky a suroviny jen zlehka "prohodíme". Salát necháme nejméně půl hodiny odležet v chladničce.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist