Knedlík

Kategorie: Přílohy

Autor:

Knedlík

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do většího hrnce dáme vařit vodu. Mouku smícháme s práškem do pečiva a solí. Přidáme mléko, žloutek a vypracujme těsto. Do vypracovaného těsta nakonec zapracujeme na kostičky nakrájené rohlíky.

Z těsta vytvoříme dva knedlíky asi 5 cm široké. Knedlíky vložíme do vařící a osolené vody, vaříme je pod poklicí asi 25 - 35 minut podle velikosti knedlíků.

Uvařené houskové knedlíky vyjmeme z vody, nakrájíme a můžeme podávat.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist