Indonéská smažená rýže

Kategorie: Přílohy

Autor:

Indonéská smažená rýže

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Olivový olej 1 lžíce
  • Vejce - lehce našlehané 2 ks
  • Červená kari pasta 1 lžíce
  • Krupicový cuk 1 špetka
  • Vařená rýže basmati ( asi 250 - 30 g nevařené ) 800 g
  • Jarní cibulka - nasekaná 2 ks
  • Mražený hrášek 140 g
  • Sójová omáčka + k podávání 1 lžíce
  • Makrela, maso obrané, zbavené kostí, natrhané na kousky 1 ks
  • Okurka - pokrájená na půlkolečka 1.4 ks

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Indonésie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V pánvi wok rozpalte olej, doprostřed vyklepněte vejce, pánví zakružte, aby se vejce rozlila po celé ploše, a minutu opékejte. Poté obraťte a další minutu dopečte. Vyjměte z pánve a nakrájejte na nudličky.
Do pánve dejte kari pastu a cukr a minutu opékejte. Přidejte vařenou rýži, promíchejte, přisypte jarní cibulku a vařený hrášek a opékejte, aby se zcela zahřál. Dochuťte sójovou omáčkou a opatrně vmíchejte i nakrájenou omeletu a makrelu. Rozdělte na talíř, ozdobte okurkou a podávejte.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist