Studená polévka s tyčinkami

Kategorie: Polévky

Autor:

Studená polévka s tyčinkami

Suroviny

  • listové těsto 250 g
  • olivový olej 1 ks
  • hrubá sůl 1 lžička
  • drcený pepř 1 špetka
  • rajče 1200 g
  • citron 1 ks
  • med dle chuti 1 ks
  • balzamikový ocet dle chuti 1 ks
  • čerstvá bazalka 1 hrst
  • ricotta 150 g

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Itálie

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Listové těsto rozválíme na obdélník a rádélkem rozdělíme na kratší proužky. Dáme je na plech s pečícím papírem a spirálově stočíme. Potřeme je olejem a posypeme hrubou solí a drceným pepřem. Pečeme na 200 dozlatova.
Rajčata nakrájíme na kousky, rozmixujeme je se lžičkou nastrouhané citronové kůry a 2 lžícemi citronové šťávy.
Vznilké pyré propasírujeme a dochutíme medem, balzamikovým octem, solí a pepřem. Vmícháme nasekanou bazalku. V lednici dobře vychladíme.
Každou porci doplníme sýrem a tyčinkami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist