Andaluská studená polévka

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Andaluská studená polévka

Suroviny

Porce: 3 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Francie

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rajčata, papriky a okurku očistíme, oloupeme, rozkrájíme a umeleme na strojku nebo mixujeme s vodou se stroužkem česneku. Rozdrcenou zeleninu okyselíme 2 lžice octa, přidáme tři lžíce slunečnicového oleje Vegetol gold, šálek strouhanky a ledovou vodou. Podáváme s kousky ledu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist