Čínská polévka s ředkvičkami

Kategorie: Polévky

Autor:

Čínská polévka s ředkvičkami

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Drůbeží vývar 1.25 l
  • Cukr 2 lžička
  • Ocet 1 lžička
  • Chilli 0.5 lžička
  • Sušený zázvor 0.5 lžička
  • Sůl a pepř 1 špetka
  • Vařené vyloupané krevety 150 g
  • Jemně nakrájený špenát 2 hrst
  • Nakrájené ředkvičky 2 hrst
  • Jarní cibulka, nakrájená 2 hrst
  • Želatina na zahuštění 0.5 balíček

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Čína

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V hrnci uveďte do varu vývar a želatinu změkčete podle návodu na obalu. Jakmile se vývar začne vařit, vsypte do něj krevety a zhruba 5 minut je povařte.
Přidejte ředkvičky, špenát, cibulky a ještě dvě – tři minuty vařte.
Vlijte namočenou želatinu a nechte polévku už jen přejít varem.
Ochutnejte, podle potřeby osolte, opepřete, poprašte zázvorem a dotáhněte octem, cukrem a – pokud to máte rádi ostřejší – trochou chilli.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist