Debrecínská gulášová polévka s houbami

Kategorie: Polévky

Autor:

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Orestujte na rozpáleném oleji jemně nakrájenou cibuli dozlatova. Mezitím oloupejte a nakrájejte na kostičky mrkev, petržel a celer a nasekejte nebo prolisujte česnek. Kořenovou zeleninu a česnek přidejte k opečené cibuli, společně restujte ještě 3-4 minuty a osolte.

Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky. Hrnec s cibulí a zeleninou stáhněte z ohně, přimíchejte mletou papriku a přidejte nakrájené brambory. Hrnec dejte zpátky na oheň a zalijte 1,5 litrem studené vody. Přiveďte k varu a vmíchejte Knorr Bohatý Bujón, stáhněte příkon a za mírné teploty vařte 10-12 minut.

Mezitím si nakrájejte klobásu na půlkolečka a bez tuku opečte na pánvi. Houby pokrájejte na kousky, přidejte ke klobáse a společně opékejte asi ještě 3-4 minuty.

Poté přidejte do polévky a společně povařte. Nakonec opatrně osolte s ohledem na slanost klobásy a při podávání posypte nasekanou čerstvou petrželovou natí.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist