Argentinská polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Argentinská polévka

Suroviny

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Argentina

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Fazole si uvaříme v drůbežím vývaru. Zatím co se vaří si na pokrájené slanině orestujeme cibuli s pokrájeným česnekem, potom přidáme nastrouhanou mrkev, celer, nakrájená rajčata a všechnu zeleninku orestujeme. Pak přidáme do vývaru s fazolemi, kam dáme i mletou papriku, oregáno, tymián,pepř a dosolíme, ještě kdo má rád polévky ostřejší, dá chilli papričku. Před dokončením dáme rajčatový protlak a chvíli ještě povaříme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist