Rajská polévka po polsku

Kategorie: Polévky

Autor:

Rajská polévka po polsku

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Polsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kostru z kuřete dáme vařit společně s očištěnou kořenovou zeleninou, cibulí a masoxem.

Asi po hodině vaření polévku přecedíme, do čistého vývaru přidáme protlaky (GIANA), vaříme ještě asi půl hodiny.

Mezitím si připravíme strouhání: Smícháme mouku s vejcem, mouky dáme tolik, aby se vytvořila tvrdá koule, která pak půjde nastrouhat na hrubém struhadle rovnou do polévky. Rajskou polévku se strouháním ještě pár minut zavaříme. Nakonec vlijeme smetanu.

Rajskou polévku po polsku podáváme teplou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist