Krémová polévka z mořských ryb

Kategorie: Polévky

Autor:

Krémová polévka z mořských ryb

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Norsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hrách si namočíme cca 4 hodiny před vařením (podle návodu na sáčku).

Hlavu lososa zbavíme skřelí a očí, omyjeme. Vložíme do osolené vody ve velkém hrnci s kořením, vaříme cca 1 hodinu. Polévku přecedíme, obereme z hlavy maso, pokud tam nějaké je, zbytek ryby vyhodíme.

Uvaříme si zvlášť hrách doměkka.

Do vývaru přidáme zeleninu na nudličky (nebo menší kousky) a celé filety tresky. Můžeme přidat pár lžic loupaných rajčat, mohou být z konzervy. Vaříme cca 15 minut. Vyjmeme maso, nakrájíme na kostičky. Do vývaru dáme hrách. Vývar se všemi ingrediencemi (kromě filet) rozmixujeme dohladka.

Vrátíme do krémové polévky rybí maso a 5 minut společně provaříme.

Na talíři ozdobíme krémovou polévku z mořských ryb čerstvě natrhanou petrželkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist