Frankfurtská polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriku , na kolečka nakrájený párek, masox, sůl a zalijeme vodou. Necháme asi 10 minut povařit a pak zavaříme v mléce nebo ve smetaně rozšlehanou mouku, znovu nejméně deset minut povaříme a podle chuti dokořeníme.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist