Frankfurtská polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Suroviny

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zasypeme moukou a mícháním připravíme růžovou jíšku. Rozředíme vodou, osolíme, přidáme papriku a vaříme. Přidáme kořenovou zeleninu na kostičky. Párky nakrájíme na kolečka a osmahneme. Zamícháme párky do polévky společně s mlékem a necháme ještě chvilku vařit. Ochutíme polévkovým kořením a osolíme.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist