UZENÁ ZELNÁ POLÉVKA SE ZAKYSANOU SMETANOU PODÁVANÁ V CHLEBU

Kategorie: Polévky

Autor:

UZENÁ ZELNÁ POLÉVKA SE ZAKYSANOU SMETANOU PODÁVANÁ V CHLEBU

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Žebra a koleno zalijeme 4 litry vody, přidáme nové koření, bobkový list a celý pepř, dvě neoloupané cibule a půl hlavičky česneku. Přivedeme k varu, stáhneme pěnu a cca 2 hodiny zvolna vaříme doměkka. Scedíme a obereme maso. Na oleji orestujeme najemno krájenou cibuli, přidáme kmín a krájenou klobásku. Orestujeme dozlatova a zaprášíme paprikou a moukou, orestujeme a zalijeme vývarem z uzeného masa. Zavaříme a vložíme zelí, přidáme pokrájené brambory a 30 minut provaříme. Poté přidáme na kousky krájené koleno a obraná žebra, vše lehce prohřejeme a přidáme zakysanou smetanu. Dochutíme solí a pepřem dle chuti a podáváme.

Jednotlivé porce můžeme dozdobit nočkem zakysané smetany a sekanou pažitkou.

Poznámka:

v případě potřeby dochutíme solí a mletým pepřem
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist