Vývar se zeleninou a parmezánovými palačinkami

Kategorie: Polévky

Autor:

Vývar se zeleninou a parmezánovými palačinkami

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 115 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso umyjte, zalijte 1,5 litrem studené vody, přiveďte k varu a odstraňte vzniklou pěnu. Přidejte koření, 2 kalíšky Knorr Bohatý bujón Hovězí a zvolna vařte cca 40 minut.
Zeleninu, mrkev, celer a petržel nakrájejte na větší kostičky a přidejte k bujónu. Cibuli opalte nad ohněm, aby získala tmavě zlatou barvu a přidejte ji k bujónu.
Vývar vařte dalších 40 minut. Pórek a růžičkovou kapustu nakrájejte na kostičky a spolu s kořením přidejte k polévce. Bujón vařte ještě 20 minut. Servírujte s porcí zeleniny z hrnce a masem, také s nakrájenými proužky palačinek s parmezánem.
Všechny složky smíchejte v jednotné a hladké těsto. Jestliže je příliš řídké, přidejte více mouky. Následně přidejte strouhaný parmezán.
Usmažte palačinky.
Palačinky srolujte, nakrájejte na tenké proužky a servírujte k polévce.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist