Hustá zeleninová polévka s quinoou

Kategorie: Polévky

Autor:

Hustá zeleninová polévka s quinoou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Bioquinoy 100 g
  • Panenský olivový olej 2 lžíce
  • Biocibule, nahrubo pokrájená 1 ks
  • Biomrkev, nakrájená na kousky 1 ks
  • Sůl dle chuti 4 špetka
  • Pepř dle chuti 2 špetka
  • Biorajčat, spařená, oloupaná a pokrájená 5 ks
  • Čerstvý rozmarýn 2 snítka
  • Zeleninový biobujon 1 kostka
  • Bílé zelí, pokrájené na proužky 100 g
  • Řapíkatý celer, nasekaný nadrobno 1 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Properte quinou a nechte ji okapat. Rozehřejte olej a asi dvě minuty na něm opékejte cibuli a mrkev. Pak přidejte quinou a pět minut ji za stálého míchání opékejte. Osolte, přidejte rajčata, rozmarýn, jeden a půl litru horké vody, bujon a přiveďte k varu. Po deseti minutách
vhoďte zelí a řapíkatý celer (hrst celeru si nechte stranou) a vařte dalších deset minut. Vypněte, přidejte zbytek celeru a dochuťte solí, pepřem a olejem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist