Hustá polévka s těstovinami a fazolemi – Pasta e fagioli

Kategorie: Polévky

Autor:

Hustá polévka s těstovinami a fazolemi – Pasta e fagioli

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Francie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


1
Fazole namočte do studené vody a nechte přes noc nabobtnat. Druhý den je 30 minut předvařte v nesolené vodě.

2
Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte nadrobno, mrkev nastrouhejte nahrubo a celer pokrájejte na plátky. V hrnci se silným dnem rozehřejte olej a nasypte do něj cibuli s česnekem a zeleninu. Smažte vše při občasném zamíchání 10 minut do změknutí.

3
Zalijte vývarem a rajčatovým pyré. Přidejte slité fazole a větvičku rozmarýnu a vařte na velmi mírném ohni pod pokličkou 30 minut.

4
Na závěr osolte, přisypte do hrnce těstoviny a ještě vše povařte. Dobu vaření těstovin určete podle návodu na obalu.

5
Polévku rozdělte do talířů a servírujte posypanou parmezánem, rozmarýnem a pokapanou olivovým olejem
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist