Vývar z hovězí oháňky s kuřecími nočky

Kategorie: Polévky

Autor:

Vývar z hovězí oháňky s kuřecími nočky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1 Troubu předehřejte na 220 °C a vložte do ní pekáč s oháňkou, očištěnou překrojenou kořenovou zeleninou a cibulí a vše opečte dohněda, trvá to cca 40 minut.

2 Maso a zeleninu přendejte do velkého hrnce, zalijte studenou vodou tak, aby bylo vše ponořené, a přidejte koření. Vařte na nízkém plameni aspoň 6 hodin. Vývar nechte vychladnout, pak seberte tuk a přeceďte ho přes hustý cedník. (Část vývaru můžete odlít a nechat na jindy.) Maso oberte a využijte na něco jiného (nebo ho přidejte do polévky).

3 Řapíkatý celer, pórek a zbylou mrkev nakrájejte na tenké nudličky a v polévce je uvařte doměkka; stačí zhruba 4 minuty.

4 Kuřecí prsa rozmixujte s bílkem, citronovou šťávou, smetanou, solí a pepřem. Tvarujte nočky a pak je uvařte zvlášť ve vodě. Při podávání je vložte do polévky.

Poznámka:

Vaření 6 hodin
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist