Rigatoni s nakládanou zeleninou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Rigatoni s nakládanou zeleninou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Těstoviny rigatoni ( krátké duté rourky ) 500 g
  • Smetana na vaření 2 dl
  • Italská nakládaná zelenina ( polosušená rajčata, houby, cukety ) 150 g
  • Parmská šunka 100 g
  • Ricotta 100 g
  • Vejce 2 ks
  • Žloutky 3 ks
  • Červené pesto ze sušených rajčat 2 lžíce
  • Mletý pepř, sůl - dle chuti 2 špetka
  • Čerstvá bazalka na ozdobení 1 hrst

Doba přípravy: 75 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Těstoviny uvaříme v dobře osolené vodě al dente. Scedíme je, propláchneme ledovou vodou a necháme odkapat. Smetanu smícháme s ricottou, vejci, žloutky a červeným pestem. Směs osolíme, opepříme a prošleháme. Nakládanou zeleninu necháme na sítku odkapat. Těstoviny nasypeme do větší mísy, přidáme zeleninu a smetanovou směs a promícháme. Těstovinovou směs naplníme do pekáčku nebo zapékací misky a povrch ozdobíme plátky šunky. Vše vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme asi 35-40 minut. Před podáváním ozdobíme každou porci lístky bazalky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist