Grilovaný "Bratwurst" v housce

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Grilovaný "Bratwurst" v housce

Suroviny

Porce: 5 + –
  • Čerstvé klobásky Bratwurst 900 g
  • Velká sladká cibule 1.5 ks
  • Pivo (+ voda podle potřeby) 1 lahev
  • Máslo 1 lžíce
  • Česnekové máslo 1 balení
  • Plátky švýcarského sýru 5 ks
  • Velká houska 6 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Grilování

Zařazení: Večeře

Země: Německo

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nakrájet oloupanou cibuli na tenké plátky, poskládat je do pekáče, na ně poskládat klobásky a zalít vše pivem, po případě dolít vodou tak, aby pivo vše pokrývalo. Přikryté dusit po 30–40min.

Vyjmout klobásky, slít pivo a k cibuli přidat 1 lžíci másla, sůl a pepř. Osmažit cibuli.

Ogrilovat klobásky na zahradním grilu, nebo v troubě. Mezi tím rozkrojit housky, namazat je česnekovým máslem a ogrilovat jejich řeznou stranu. Položit plátky sýru na řeznou stranu housek a ogrilovat jejich vnější strany.

Podávat klobásky na ogrilovaných, sýrových houskách, namazaných hořčicí a posypaných osmaženou cibulí.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist