Grilovaný vepřový bůček

Kategorie: Maso

Autor:

Grilovaný vepřový bůček

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 100 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Grilování

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Bůček povaříme asi hodinu v osolené vodě s nakrájenou cibulí, bobkovým listem a česnekem. Uvařený bůček nařežeme na plátky silné asi 2-3 cm. Rošt obložíme alobalem tak, aby kraj zůstal otočený směrem vzhůru. Plátky bůčku potřeme pivem, opepříme a položíme na rošt. Grilujeme po obou stranách 4-5 minut. Plátky obracíme a stále potíráme pivem. Jako příloha je vhodné kyselé zelí.

Pokud by se nám podařilo uvařit si bůček den předem, potřít ho drceným česnekem a uložit v chladnu, bude jídlo ještě pikantnější.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist