Tagliatelle s kozím sýrem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Tagliatelle s kozím sýrem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Těstoviny tagliatelle 500 g
  • Měkký kozí sýr 120 g
  • Pancetta nebo anglická slanina 8 plátek
  • Máslo 50 g
  • Nakrájená polosušená rajčata 2 lžíce
  • Nasekaná zelená petrželka 2 lžíce
  • Česnek 2 stroužek
  • Olivový olej 1 ks
  • Mletý pepř, sůl - dle chuti 2 špetka

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Tagliatelle uvaříme v dostatečném množství dobře osolené vody. Plátky pancetty nebo slaniny opečeme na pánvi a dáme je stranou. Do stejné pánve nalijeme olivový olej, přidáme kousek másla a nasekaný česnek a krátce orestujeme. Přidáme uvařené a scezené tagliatelle a několik lžic vody, ve které se těstoviny vařily, promícháme a ochutíme solí a pepřem. Těstoviny rozdělíme na talíře, posypeme je rozdrobeným kozím sýrem, nasekanou petrželkou, opečenými plátky pancetty a nakrájenými polosušenými rajčaty a ihned podáváme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist