Fazolový salát s klíčky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Fazolový salát s klíčky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Konzerva červených fazolí ve slaném nálevu 400 g
  • Konzerva bílých fazolí ve slaním nálevu 400 g
  • Žampiony 150 g
  • Sójové klíčky ve sladkokyselém nálevu 150 g
  • Mladé cibulky s natí 4 ks
  • Papriky 3 ks
  • Nasekaná zelená petrželka 1 lžíce
  • Citron 1 ks
  • Olivový olej 6 lžíce
  • Sůl, drcený barevný pepř - dle chuti 2 špetka

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Žampiony nakrájejte na plátky, zakapejte je trochou citronové šťávy a opečte na dvou lžících oleje.

2. Fazole z konzerv dejte do síta, propláchněte, nechce odkapat a nasypte do mísy. Přijdete na kolečka nakrájenou cibulku i s natí, odkapané sójové klíčky, jednu jemně nakrájenou papriku a žampiony. Zalijte citronovou šťávou a olejem, osolte, opepřete, posypte petrželkou a promíchejte.

3. Nechce v chladu chvíli rozležet. Papriky rozpulte, vyčistěte, opláchněte a osušte. Naplňte je salátem a podávejte.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist