Frittata z trouby

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Frittata z trouby

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Olivový olej 1 lžička
  • Těstoviny fusilli 150 g
  • Sůl, pepř - dle chuti 2 špetka
  • Pórek na kolečka 1 ks
  • Mražený hrášek 85 g
  • Mražená kukuřice 85 g
  • Červená paprika, na tenké delší nudličky 1 ks
  • Vejce 2 ks
  • Mléko 150 ml
  • Tymiánové lístky 1 lžička
  • Čedar, nastrouhaný 50 g
  • Parmazán 2 lžíce

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Troubu předehřejte na 190°C. Zapékací mísu o obejmu cca 1,2 litru vymažte olivovým olejem. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Dvě až tři minuty před koncem vaření vhoďte do vody pórek, hrášek, kukuřici a papriku a nechte mírně změknout. Sceďte a dejte do zapékací mísy. Vejce prošlehejte v mléce, vmíchejte tymián a většinu obou sýrů, sůl a pepř. Vlijte na těstoviny, opatrně promíchejte a posypte zbylým sýrem. Pečte 35-40 minut dozlatova. Před podáváním nechte chvíli zchladnout.

Poznámka:

Pečení cca 40 minut
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist