Gnocchi se špenátem a houbovou omáčkou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Gnocchi se špenátem a houbovou omáčkou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Gnocchi - chlazené nebo mražené 1 kg
  • čerstvý špenát 200 g
  • česneku 2 stroužek
  • Knorr Bujón Zeleninový 1 kostka
  • Knorr Inspirace Zapečené kuře s žampióny a sýrem 1 balení
  • vyloupané vlašské ořechy 150 g
  • žampióny 0.5 g
  • bílá cibule 1 ks
  • olivový olej 30 ml

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Večeře

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Gnocchi uvařte doměkka ve vodě s rozpuštěnou kostkou Knorr Bujón zeleninový.

Pokrájejte žampióny na čtvrtky; česnek a cibuli nakrájejte na drobné kostičky. Na olivovém oleji opečte žampióny, česnek a cibuli.

Ke orestované zelenině s houbami přidejte omáčku Knorr Inspirace Zapečené kuře s žampióny a sýrem. Přiveďte k varu.

Následně přidejte hotové vařené gnocchi. Pokud je omáčka příliš hustá, můžete přilít trochu vody po vaření gnocchi.

Ke konci přidejte očištěný a natrhaný špenát a nasekané ořechy. Ještě chvíli vařte, zamíchejte a ihned servírujte.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist