Gnocchi s masem a petrželovo-smetanovou omáčkou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso nakrájíme na menší kousky a naložíme do sójové omáčky, olivového oleje, soli, pepře, nasekáme rozmarýn a tymián a vše v míse promícháme.

Necháme chvíli odležet. Poté rozpálíme pánev a maso na ní opečeme. Opékáme zprudka, aby se maso rychle zatáhlo. Poté maso vyjmeme z plotny a přendáme do hlubokého talíře.

Na tu samou pánev vložíme 1 lžíci másla a rozpustíme jej a přidáme k němu 1 lžíci hladké mouky a uděláme světlou jíšku ke které budeme za stálého přilévání a míchání přidávat smetanu. Poté přidáme maso i s výpekem. Pokrájíme najemno petrželovou nať a vložíme ji do omáčky. Omáčku podle potřeby osolíme a opepříme.

Gnocchi uvaříme ve slané vodě dle návodu a poté je vmícháme do omáčky a můžeme podávat

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist