Houby pečené se šalvějí a slaninou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Houby pečené se šalvějí a slaninou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Žampiony portobello, případně vlastnoručně nasbírané bedle 8 ks
  • Česnek, neoloupaný 8 stroužek
  • Olivový olej 60 ml
  • Sůl, pepř - důe chuti 2 špetka
  • Mozzarella 400 g
  • Slanina 5 plátek
  • Šalvěj, lístky otrhané 1 svazek

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Troubu předehřejte na 220°C. Hlavičky hub s odříznutou nožkou dejte na plech, okolo rozdělte stroužky česneku, zaskříkněte olejem, osolte, opepřete. Pečte 10 minut, poté na houby rozdělte mozzarellu, kousky slaniny a lístky šalvěje a pečte dalších 10 minut.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist