Gigli s houbami a parmazánem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Gigli s houbami a parmazánem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Těstoviny gigli se sušenými rajčaty 400 g
  • Olivový olej 1 lžíce
  • Máslo 50 g
  • Šalotka 3 ks
  • Hříbky 200 g
  • Hnědé žampiony 400 g
  • Tymiánové lístky 1 lžíce
  • Smetana 240 ml
  • Kuřecí vývar 240 ml
  • Kuřecí vývar 60 ml
  • Hobliny parmazánu k podávání 1 hrst

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente. Sceďte je a udržujte teplé.

2. Rozpalte velkou pánev s nepřilnavým dnem, vlijte olej, přidejte máslo, najemno nasekané šalotky a 2-3 minuty opékejte. Přidávejte pokrájené houby a tymián a opékejte dalších 5-8 minut. Nakonec do pánve vlijte smetanu a vývar a vařte asi 5 minut, nebo dokud obsah pánve nezhoustne a houby nejsou měkké. Poté do pánve přidejte uvařené těstoviny, promíchejte a podávejte ozdobené parmazánem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist