Džuveč z póru

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Džuveč z póru

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Srbsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Pórky důkladně omyjeme. Zbavíme je tmavších zelených částí, nakrájíme na špalíčky dlouhé 5 - 6 cm. Rajčata nakrájíme plátky. Rajčata můžeme spařit a oloupat. Případně můžeme použít rajčata z konzervy. Rýži propláchneme.

Špalíčky pórku zalijeme osolenou vařící vodou, chvíli povaříme a pak vodu slijeme, ale nevyléváme.

V kastrole rozpálíme olej a asi 5 minut na něm povařené špalíčky opékáme. Pak přidáme papriku, rajčata, rýži, osolíme, zalijeme vývarem z póru a dusíme v troubě do změknutí rýže - asi 20 minut.

Džuveč z pórku podáváme pokapaný citronovou šťávou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist