Bigos

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bigos

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 4320 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Polsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hovězí maso očistíme a pokrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.

Zelí propláchneme, zalijeme horkou vodou. Přidáme kousky hovězího masa. Osolíme, okořeníme, přidáme kolečka cibule a houby. Nakonec přidáme sádlo a dusíme. Podle potřeby podléváme. Dusíme při mírné teplotě asi 3 hodiny.

Druhý den tuto dobrotu opět uvedeme do varu, přidáme kousky vepřového masa, škvarky a dusíme přibližně stejnou dobu jako první den.

Třetí den přidáme kolečka klobásky, hodinku podusíme a servírujeme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist