Condiglione

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Condiglione

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Vejce 4 ks
  • Římský salát 1.2 ks
  • Žlutá paprika 1 ks
  • Okurka 1 ks
  • Rajčata 3 ks
  • Červená cibule 1.2 ks
  • Rukola 2 hrst
  • Filet z ančoviček v soli 10 ks
  • Tuňák v plechovce 100 g
  • Černé olivy 50 g
  • Čerstvá bazalka 1 hrst
  • Červený vinný ocet 1 ks
  • Extra panenský olivový olej 1 ks
  • Česnek 1 stroužek
  • Růžový pepř dle chuti 2 špetka
  • Mořská sůl dle chuti 2 špetka

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vejce uvařte natvrdo. Všechnu zeleninu očistěte. Salát natrhejte, papriku, rajčata a okurku nakrájejte na kousky, cibuli nahrubo. Vše i s rukolou promíchejte. Vychladlá vejce oloupejte a nakrájejte na čtvrtiny, ančovičky nechte okapat, tuňáka a olivy sceďte. Asi 50 ml olivového oleje smíchejte s vinným octem ( podle chuti asi 1-2 lžíce ) a utřeným česnekem promíchejte se zeleninou. Nachystaný salát naservírujte na talíře a ozdobte vejci, ančovičkami, tuňákem a olivami. Podávejte i s růžovým pepřem a vločkovou mořskou solí.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist