Brambory s kysaným mlékem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Brambory s kysaným mlékem

Suroviny

Porce: 1 + –
  • Brambory 2 kg
  • Cibule 3 ks
  • Rostlinný olej 2 lžíce
  • Uzená slanina 400 g
  • Mražená kukuřice 250 g

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


Brambory rozkrájíme na čtvrtky a ve slané vodě uvaříme. Scedíme a rozmačkáme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ve větším hrnci, přidáme ještě trochu oleje (podle toho, kolik tuku se vyškvaří ze slaniny, brambory musí být dobře omaštěné), nakrájenou cibuli a opražíme ji dozlatova. Vmícháme rozmačkané brambory, kukuřici a dobře promícháme.

Poznámka:

Podáváme horké s vychlazeným kysaným mlékem, acidofilním, kefírem...
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist