Oběd z papiňáku

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Oběd z papiňáku

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Krkovičku nakrájíme na řízky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme. Na dno papiňáku vložíme na tenké plátky nakrájenou slaninu a na kolečka nakrájenou 1 cibuli. Na to rozložíme řízky. V malém kastrolku na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, odstavíme z plamene a vmícháme asi 1/2-1 lžíci mleté papriky. Vlijeme na řízky.
Na to vložíme oloupané brambory nakrájené na čtvrtky, osolíme, přilijeme 2 dl vody, hrnec uzavřeme a postavíme na oheň. Od začátku syčení ventilu vaříme 20 minut, potom odstavíme z ohně a necháme, dokud se víko samo neotevře. Na talíře (nebo na mísu) vybereme brambory, položíme maso a přelijeme šťávou s cibulí a slaninkou. Podáváme s kyselou okurkou nebo jakýmkoliv zeleninovým salátem.
Jídlo snese i slavnostní tabuli a je hotové rychle. Pokud máte návštěvu, jídlo připravte dopředu a po dobu vaření se můžete věnovat návštěvě.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist