Plněné cannelloni

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Plněné cannelloni

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Itálie

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V hrnci si na oleji zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme listový špenát, prolisovaný česnek, podlijeme bujónem a necháme chvíli dusit. Pak přidáme na kostičky nakrájenou šunku, bazalku, osolíme a opepříme a povaříme. Odstavíme z plotny, aby směs vychladla. Poté vmícháme tvaroh.
Canelloni nevařené plníme tvarohovou směsí a pokládáme do zapékací mísy. Po naplnění všech ruliček je potřeme zbylou směsí, vlijeme drcená rajčata kolem dokola, přidáme na půl nakrájená cherry rajčátka a ještě trochu podlijeme bujónem.
Dáme zapéct do trouby na 180 °C dokud těstoviny nezměknou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist