Cuketové lečo

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Cuketové lečo

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Cuketu rozkrájejte podélně napůl a pak zas napůl. Nožem odstraňte jadérka, tak že povedete řez podél zelené části.
Cibuli a česnek nakrájejte na drobné kostičky. Rajčata na velké kostičky.
Na dobře rozehřátém tuku smažte cibuli a česnek. Následně přidejte cuketu a mletou papriku. Ještě chvíli smažte, přidejte rajčatový protlak, čerstvá rajčata a vlijte cca 0,5 litru vody.
Knorr Inspirace Boloňské špagety smíchejte s nevelkým množstvím vody. Přidejte k leču a přiveďte je k varu.
Lečo můžete servírovat jako samostatné bezmasé jídlo nebo ke klobáse na teplo nebo za studena, nebo jako přílohu k masovým jídlům.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist