Rizoto s chřestem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Rizoto s chřestem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Chřest nakrájíme na 3 cm velké špalíčky, špičky dáme stranou, nakrájený chřest povaříme v mírně osolené vodě 15 minut, špičky přidáme 1 minutu před koncem, aby se nerozvařily a zůstali krásně křupavé, uvařený chřest scedíme a dáme stranou
2. Na olivovém oleji ve vysoké pánvi podusíme nakrájenou jarní cibulku i se zelenou natí, přidáme pokrájené žampiony, prosciutto, papriku a vše dusíme do měkka
3. Když se z podušené směsi odpaří voda, přidáme uvařenou a propranou dlouhozrnnou rýži, promícháme
4. Pokrm osolíme, opepříme a necháme prohřát, jednotlivé porce rizota na talířích sypeme jemně strouhaným sýrem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist