Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1 Rozmixujte tuňáka, sardelové řezy, 1/2 lžíce kaparů, citronovou šťávu a 60 ml olivového oleje dohladka. Přidejte majonézu a promíchejte.

2 V nepřilnavé pánvi rozehřejte 1/2 lžíce oleje a vsypte zbylé kapary. Smažte 2–3 minuty dokřupava. Dejte stranou.

3 Rozehřejte v pánvi zbylý olej. Přidejte uvařené noky a cuketu (nakrájenou na kostičky nebo tenké plátky) a opékejte dozlatova.

4 Podávejte přelité tuňákovou omáčkou, doplněné kapary, dílky citronu a olivami a posypané růžovým pepřem a pokapané olejem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist