Grilovaný hermelín v toastu se šunkou, brusinkami a rukolou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Grilovaný hermelín v toastu se šunkou, brusinkami a rukolou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Sedlčanského Hermelínu na gril s brusinkovou omáčkou 1 balení
  • šunka 8 plátek
  • toastový chleba 4 plátek
  • rukola 100 g
  • balzamiko 2 lžíce
  • med 1 lžíce
  • olivový olej 50 ml

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Dva plátky šunky přes sebe částečně přeložíme a přehneme tak, abychom měli pruh, kterým můžeme sýr obalit
2. Alobal na středu potřeme olejem a umístíme na něj trojúhelník chleba, na chléb posadíme sýr obalený v šunce a ten znovu zakryjeme toastem, lehce potřeme olejem, zabalíme do alobalu a grilujeme asi 8 minut z každé strany a to při střední teplotě grilu
3. Mezitím opláchneme rukolu a na zbylém oleji ji krátce opečeme, jakmile zvadne, přimícháme med, ocet a podle chuti ji přisolíme
4. Hotové hermelíny naaranžujeme na talíře, přidáme rukolu a pokrm doplníme brusinkovou omáčkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist