Pomalu pečená rebarbora

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Pomalu pečená rebarbora

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


1
Roztopte troubu na 120°C, u plynové na stupeň ½ .

2
Rebarboru očistěte a nakrájejte na 6-8cm kousky a dejte je do nekovové zapékací mísy, posypte je cukrem, pomerančovou kůrou a dobře rebarboru ve směsi dobře obalte. Přelijte pomerančovou šťávou a přikryjte pokličkou. Jestliže mísa nemá poklici, přikryjte jí pečícím papírem nebo hliníkovou fólií.

3
Rebarboru pečte uprostřed trouby asi 1 – 1 ½ hodiny, nebo dokud nebude měkká.

4
Vyndejte rebarboru z trouby a nechte vychladnout.

5
Podávejte v pokojové teplotě nebo vychlazenou, se zmrzlinou. V lednici vydrží upečená rebarbora 3-4 dny.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist