Kynuté špenátové placičky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Kynuté špenátové placičky

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mouku, vejce, vlažné mléko, droždí a sůl zpracujeme tak, aby vzniklo vláčné těsto. Je nutné ho pořádně promíchat, aby se do droždí dostal vzduch a mohlo dobře nakynout. Potom mísu s těstem přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě přibližně 20 minut kynout. Mezitím si uvaříme špenát a necháme ho vychladnout.
Potom ho zlehka vmícháme do vykynutého těsta. Z takto připraveného špenátového těsta tvoříme placky o průměru asi 10 cm a smažíme je na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Hotové placičky osušíme v papírové utěrce od přebytečného tuku. Podáváme posypané nastrouhaným sýrem se zeleninou a kapkou olivového oleje.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist