Amatriciana se zeleninou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Amatriciana se zeleninou

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1 V pánvi na 2 lžících oleje zpěňte 2 nasekané jarní cibulky, přidejte 1 malou papriku, 1 řapík celeru a 1 malou cuketu, vše na kostičky a opékejte 5 minut. Rozkrájejte na kostičky 100 g pancetty a na lžíci oleje je opečte spolu s drceným chilli dozlatova.

2 Zalijte lžící bílého vína a nechte odpařit, pak přidejte 330 g krájených rajčat, sůl a vařte 10 minut. Vmíchejte uvařené těstoviny, vypněte, přidejte strouhané pecorino, nasekanou bazalku a petrželku a opečenou zeleninu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist