Bavorský vepřový ,,eintopf“ se zeleninou a libečkem
Kategorie: Maso
Autor: Monyszek

Suroviny
- Vepřová krkovice 300 g
- Cibule 1 ks
- Máslo 50 g
- Zeleninový vývar 800 ml
- Brambory 2 ks
- Mrkev 200 g
- Celer 200 g
- Řapíkatý celer 100 g
- Čerstvý libeček 3 snítka
Doba přípravy: 70 min
Obtížnost: Středně obtížné
Způsob přípravy: Vaření
Zařazení: Oběd
Země: Německo
Přidat vlastní foto
Přidat mezi oblíbené
Sdílet na Facebooku
Vytisknout
Poslat známému
Stáhnout v PDF
Postup:
Vepřovou krkovici nejdříve nakrájíme na kostičky velké cca 2 cm a spaříme je zhruba 2 minuty ve vroucí vodě. Vyjmeme a dáme na stranu.
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Zpěníme ji na másle a zalijeme vývarem. Do vývaru přidáme spařené maso a pomalu necháme táhnout zhruba 30 minut.
Brambory oloupeme, mrkev a celer i řapíkatý celer očistíme. Veškerou zeleninu nakrájíme na nepravidelné, hrubší kostičky (o hraně asi 2 cm). Přidáme brambory a veškerou zeleninu k masu a necháme táhnout dalších 20-30 minut.
Nakonec nasekáme nahrubo libeček a přidáme do eintopfu, necháme táhnout ještě pár minut a servírujeme.
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Zpěníme ji na másle a zalijeme vývarem. Do vývaru přidáme spařené maso a pomalu necháme táhnout zhruba 30 minut.
Brambory oloupeme, mrkev a celer i řapíkatý celer očistíme. Veškerou zeleninu nakrájíme na nepravidelné, hrubší kostičky (o hraně asi 2 cm). Přidáme brambory a veškerou zeleninu k masu a necháme táhnout dalších 20-30 minut.
Nakonec nasekáme nahrubo libeček a přidáme do eintopfu, necháme táhnout ještě pár minut a servírujeme.
Podobné recepty
- » Bavorský vepřový tatarák
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 5x) - » Bavorský vepřový tatarák
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 5x) - » Bavorský bramborový salát
(Hodnocení: 1.67 - hlasovalo 6x) - » Bavorský bramborový knedlík
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 3x) - » Bavorský guláš
(Hodnocení: 1.5 - hlasovalo 2x) - » Bavorský knedlík
(Hodnocení: 1.2 - hlasovalo 5x) - » Bavorský bramborový salát pro Octoberfest
(Hodnocení: 2 - hlasovalo 1x)
Nejnavštěvovanější recepty
- » Voňavá kuřecí křidélka
(Navštívilo: 1017515) - » Karlovarský knedlík dle Zdenka Pohlreicha
(Navštívilo: 316686) - » Kuřecí strips KFC
(Navštívilo: 237993) - » Frankfurtská omáčka vylepšená
(Navštívilo: 235017) - » Couračka
(Navštívilo: 150872) - » Vepřová pečeně na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
(Navštívilo: 132225) - » Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
(Navštívilo: 113984)
Nejnovější recepty
- » Slaný závin z listového těsta
(01.11.2020 19:42) - » Závin z listového těsta s tvarohem
(01.11.2020 19:37) - » Špenátový závin s kuřátkem i bez
(01.11.2020 19:32) - » Štrúdl z mokrého těsta
(01.11.2020 19:22) - » Rychlý hrnkový štrúdl
(01.11.2020 19:16) - » Listový štrúdl s tvarohovou nádivkou
(01.11.2020 19:08) - » Makový závin
(01.11.2020 18:49)
Nejnovější komentáře
- » web o gastronomii a kuchařkách 10.07.2025 13:46
Adams34
Ahoj. Během vaření můžeš vyzkoušet tuto stránku -... více - » web o gastronomii a kuchařkách 10.07.2025 13:45
Adams34
Ahoj. Počas varenia môžeš vyskúšať túto stránku -... více - » web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50
Pavla Szkolová
Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více - » Poraďte mi 21.09.2015 19:25
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více - » Poraďte mi 16.09.2015 09:03
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
-
Zajímavé články a tipy