Bavorský vepřový ,,eintopf“ se zeleninou a libečkem

Kategorie: Maso

Autor:

Bavorský vepřový ,,eintopf“ se zeleninou a libečkem

Suroviny

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Německo

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vepřovou krkovici nejdříve nakrájíme na kostičky velké cca 2 cm a spaříme je zhruba 2 minuty ve vroucí vodě. Vyjmeme a dáme na stranu.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Zpěníme ji na másle a zalijeme vývarem. Do vývaru přidáme spařené maso a pomalu necháme táhnout zhruba 30 minut.

Brambory oloupeme, mrkev a celer i řapíkatý celer očistíme. Veškerou zeleninu nakrájíme na nepravidelné, hrubší kostičky (o hraně asi 2 cm). Přidáme brambory a veškerou zeleninu k masu a necháme táhnout dalších 20-30 minut.

Nakonec nasekáme nahrubo libeček a přidáme do eintopfu, necháme táhnout ještě pár minut a servírujeme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist