Kung-pao

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Kung-pao

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Restování

Země: Čína

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na oleji lehce osmahneme bílou část pórku. Pozor. nesmí zhnědnout! Přidáme na úhledné kousky pokrájené maso. Když je dáme na chvilku do mrazáku. můžeme ostrým nožem nařezat téměř průsvitné nudličky. Rychle orestujeme, přidáme zázvor, maličko podlijeme vodou a vmícháme sójovou omáčku. Dusíme asi 5 minut na silném plameni v hluboké pánvi. Potom přisypeme na nudličky nakrájenou červenou papriku a na půl kolečka pokrájenou zelenou část pórku. Necháme jen přejít varem, zelenina nesmí ztratit barvu. Podle chuti můžeme ještě přidat mandle a nakonec vlijeme namočený solamyl a zamícháme. Podáváme s rýží.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist