Hříbkové rizoto

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Hříbkové rizoto

Suroviny

  • cibule 1 ks
  • olivový olej 2 lžíce
  • rýže 400 g
  • hřiby 250 g
  • česnek 2 stroužek
  • sůl 1 špetka
  • zeleninový vývar 1 l
  • máslo 50 g
  • nastrouhaný parmazán 40 g
  • tymián na ozdobu 1 ks

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kostičky cibule orestujeme v pánvi na oleji. Přimícháme propláchnutou rýži a krátce osmahneme. Přidáme hřiby, pokrájený česnek, sůl a prohříváme 5 minut.
V hrnci přivedeme k varu vývar a necháme bublat. Do pánve pak přilijeme vývar, aby byla rýže potopená a mícháme až se vstřebá. Přilijeme další část vývaru a takto postupujeme 20 minut.
Rizoto odstavíme, nakonec přimícháme máslo a parmazán. Zdobíme tymiánem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist