Barevné krucánky

Kategorie: Ostatní

Autor:

Barevné krucánky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Vlažná voda 100 ml
  • Vlažné mléko 125 ml
  • Rozehřáté máslo 40 g
  • Sůl 1 lžička
  • Polohrubá mouka 380 g
  • Droždí 1 ks
  • Mák a sezam na obalení 1 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Ingredience vložíme do pekárny podle seznamu a zapneme program Těsto. Po vykynutí těsto dáme na pomoučněný vál a krátce propracujeme. Rozdělíme na 24 stejných dílků a z každého vyválíme váleček cca 15 cm dlouhý. Dva válečky potřeme vodou, jeden z nich obalíme v máku a druhý v sezamu. Stočíme dohromady a klademe na plech s pečícím papírem. Necháme 15 minut nakynout. Pečeme v troubě vyhřáté na 210°C 15 - 20 minut.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist