Broskvová omáčka

Kategorie: Ostatní

Autor:

Broskvová omáčka

Suroviny

  • broskvový kompot 1 ks
  • solamyl 1 lžíce
  • voda 5 lžíce

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Broskve nakrájíme na tenké nudličky. V kastrůlku je zalijeme 1 hrnkem šťávy z kompotu. Pokud nejsou broskve ponořené, přidáme vodu. VAíme do bodu varu. Přilejeme solamyl rozmíchaný s 1/4 hrnkem broskvové šťávy nebo vody. Zamícháme a odstavíme ze sporáku. Omáčka je vhodná především k telecímu masu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist