Domácí broskvová přesnídávka

Kategorie: Ostatní

Autor:

Domácí broskvová přesnídávka

Suroviny

Porce: 3 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Zavařování

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Umyté a nakrájené broskve rozvaříme v hrnci s vodou a cukrem. Rozmixujeme na kaši a necháme schladnout.
K rozmixovaným broskvím přidáme vanilkový cukr a vanilkový pudink, který rozmícháme ve sklenici s trochou vody.
Plníme do malých zavařovacích skleniček a sterilujeme cca 15 minut při 100 °C.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist