Kečupová marináda s medem

Kategorie: Ostatní

Autor:

Kečupová marináda s medem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Šlehání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z limetky důkladně vymačkáme šťávu.

Do misky dáme kečup, tekutý med, hořčici, limetkou šťávu a šleháme. Postupně zašleháme všechny ostatní ingredience, až vznikne pasta.

Kečupovou marinádou potřeme maso a necháme marinovat.

Kečupová marináda s medem je vhodná po marinování drůbeže i vepřového masa. Podle druhu medu trochu pozměníme i chuť marinády. Dobrý je akátový med.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist