Švýcarský tvarohový koláč

Kategorie: Moučníky

Autor:

Švýcarský tvarohový koláč

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Švýcarsko

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z mouky, másla a žloutku vypracujeme na vále těsto, které necháme chvilku odpočinout.

Těsto rozválíme je v kolo a vložíme do koláčové formy. Tvaroh jemně prolisujeme, utřeme s cukrem, žloutky, citronovou kůrou a šťávou. Vmícháme propláchnuté rozinky a drobně nakrájenou pomerančovou kůru, nakonec sníh z bílků a rozetřeme na připravené těsto. Švýcarský tvarohový koláč pečeme v středně vyhřáté troubě dorůžova.

Švýcarský tvarohový koláč necháme vychladnout a můžeme podávat. Můžeme jej podávat i vlažný nebo teplý, ale bude se drolit.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist